KASSIKAVERILTA ympäristöystävälliset KASSIT PAINATUKSELLA

Ympäristöystävällisin ja paras kauppakassi on perinteinen muovikassi! 

Jäljempänä on tarkempaa tietoa muovikassiemme eduista ja tavasta käyttää muovikassia vastuullisesti kierrättäen. (rullaa alaspäin)

Painatuksella yrityskassit, kauppakassit, muovikassit, paperikassit, kangaskassit ja kuitukassit (erilaisista kuiduista, mm. polypropyleeni).

Kassit saatavissa myös biohajoavista materiaaleista!

Lataa PDF-kuvasto tästä

Minimitilaus kasseille

Muovikassit 5000-10.000  kpl mallista riippuen

Muovikassit 5000-10.000  kpl mallista riippuen

Paperikassi Koneellinen/Machines 3000 kpl

Luksuskassit / Luxury 1000 kpl

Kestokassit  polypropylen 1000 kpl

Muovikassi sittenkin ympäristöystävällisin

Tanskassa tehdyn tutkimuksen mukaan ruokien kantamisessa kaupasta kotiin muovipussi on ympäristön kannalta paras vaihtoehto. Kankaasta, biohajoavasta muovista ja paperista tehdyt kassit jäävät tutkimuksen mukaan toiseksi, kun tarkastellaan kassien koko elinkaarta valmistuksesta uusiokäyttöön.

Ympäristöviranomaisten teettämän tutkimuksen yllättävää tulosta selittää muun muassa se, että kangaskassin vaatiman puuvillan tuotanto vie mittavia resursseja. Biohajoavasta muovista tehdyt kassit taas päätyvät tavallista muovia helpommin jätteeksi, vaikka ne eivät lopulta hajoa kunnolla luonnossa, tutkimuksessa todetaan.

Tutkimuksessa lähdettiin oletuksesta, että kaupasta ostettua muovipussia käytettäisiin uudelleen kerran esimerkiksi roskien kuljettamiseen. Tähän verrattuna kangaskassia pitäisi käyttää uudelleen ainakin 7 000 kertaa.

Muovipussin jälkeen seuraavaksi paras on paperista valmistettu kassi. Se kuitenkin kestää heikosti, joten paperisen kassin uusiokäyttö on vaikeaa.

Kankaasta, biohajoavasta muovista ja paperista tehdyt kassit rasittavat ympäristöä merkittävästi enemmän kuin perinteiset muovikassit.

Kierrätysmuovista valmistetut kassit ovat myös kalliimpia kuin tavalliset muovikassit.

Muovikassin hyödyt ja edut:

  • Muovikassia on helppo käyttää uudestaan monta kertaa, esim. lounaskassina, roskapussina jne.  ja sen voi lopuksi kierrättää tai polttaa.
  • Yritys saa enemmän näkyvyyttä brändilleen, kun muovikassia käytetään uudestaan.

Muovikassi on myös hinnaltaan ylivoimaisesti kaikista edullisin.

Muovikasseja saatavissa kolmea kassityyppiä: Henkseli, kantoaukollinen ja sangallinen.

Pyydä tarjous! (linkki yhteystietoihin)

Tai kilauta kassikaverille!
Puh. 050 4323875

Pyydä ilmainen tarjous